Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010

Παπαγαλακια


Αυτο ειναι το τωρινο ζευγαρακι μου budgerigars,που ελπιζω καποια στιγμη να κανουν και μικρα.

5 σχόλια:

  1. Πολύ όμορφα είναι τα παπαγαλάκια σου Πάνο,εύχομαι να πάνε όλα καλά και σύντομα να δούμε και φωτό από τα μικρά που θα κάνουν.
    Μου αρέσουν πολύ κι εμένα τα άτιμα αλλά έχω ακούσει ότι αν τα βάλεις κοντά στα καναρίνια και τα ακούνε ότι χαλάει η φωνή των καναρινιών,σεν ξέρω βέβαια κατά πόσο αληθεύει αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νικο,το ζευγαρι το χαλασα,γιατι δεν εκαναν τιποτα.Κι εγω εχω αναπαραγωγικες βλεψεις για τα πουλακια που εχω,οποτε χωρος διαθεσιμος δεν υπηρχε να τα εχω απλως.Εκτος απ τα καναρινια και τις καρδερινες,που για να κελαιδησσουν πρεπει να ναι μόνα,τα παπαγαλακια δεν εχουν κατι παραπανω να προσφερουν απ την οπτικη αισθητικη και τα ζευγαρωματα,αντε κι αν ειναι εκπαιδευμενα να βγαινουν απ το κλουβι.
    Αυτο για τη φωνη ισχυει και το παρατηρησα κι εγω στα παπαγαλακια να καναρινιζουν.Σιγουρα ομως αν εχεις καναρινια φωνης δε θα τα βαλεις μαζι στον ιδιο χωρο.
    Καλη επιτυχια αν σκοπευεις να ασχοληθεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για σας εχω 2 παπαγαλακια 3-4 μηνων πως μπορω να τα εκπεδευσω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βεβαια χωρις το κοψιμο των φτερων!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ειναι πιο ευκολα,οταν ασχολεισαι απο μικρα,απ τη φωλια ηδη,αν δεις πιο πανω,ενα μπλε που μ αρεσε,το εχω εκτος κλουβιου.Αλλοι τα παιρνουν κ τα ταιζουν με συριγγα οι ιδιοι,απαιτει την παρουσια σου φυσικα,κρεμα για νεοσσους κλπ.Εγω απλλως εμεινα κοντα τους απ τη πρωτη στιγμη που εκκολαφθηκαν,καθε μερα απο λιγο τα εβλεπα,να με συνηθιζουν,κ καποια στιγμη εβαλα το χερι,το εσπρωξα στην κοιλια για ν ανεβει κ ανεβηκε,το εβγαλα εξω κ καθοταν.Μετα ανεβηκε στον ωμο μου μονο του,το βγαλα βολτα ετσι,μεσα παντα.Απλως απο συχνη καθημερινη επαφη,ουτε ταισμα,ουτε τιποτα,μιας κ δε μπορουσε καθε 20 λεπτα να ταιζω,ελειπα συχνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή