Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Τα πρωτα παπαγαλακια για το 2010







Η πρωτη γέννα παπαγαλων budgie για το 2010,τα μικρα τρωνε μόνα,προς το παρον ειναι με τους γονεις μεχρι να δοθουν.Αυγοτροφη της CEDE προστεθηκε στο μενου.Προκειται πιθανως για δυο αρσενικα κι ενα θηλυκο,αλλα ακομη δε φαινεται με σιγουρια.

3 σχόλια:

  1. Πολύ ωραία!!
    Να τα χαίρεσε!
    Προσπαθώ να ζευγαρώσω παπαγαλάκια σε διπλή ζευγαρώστρα αλλά δεν τα έχω καταφέρει μέχρι τώρα. Μπορεί να επιτευχθεί σε μικρές διαστάσεις και σε εξωτερικό χώρο ζευγάρωμα ή άδικα τα παιδεύω??

    Dimis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Dimi,kai ta μικρα που βλεπεις απο ζευγαρωμα σε εξωτερικη κλουβα προερχονται,διαστασεων 70χ60χ50.Τωρα τους γεννητορες τους εφερα εδω σε διπλη ζευγαρωστρα,εχω δυο μερες τη φωλια στο κλουβι,αλλα ακομη δε μπηκαν.Πρεπει να συνηθισουν.Τα πιο πολλα παπαγαλακια μεχρι τωρα,τα βγαζα μεχρι πριν 3-4 χρόνια,που ειχα ζευγαρακι σε μονή ζευγαρωστρα με τρεις πορτες,ζευγαρωναν χωρις προβληματα.Οπως και να χει,ο χωρος δεν παιζει ρολο,αλλα ουτε κι η θερμοκρασια τοσο,εχω γνωστο που με -5 βαθμους η θηλυκια κλωσσουσε.Κανε καλη προετοιμασια,αυγοτροφη,πλακα ασβεστιου απαραιτητα,σουπιοκοκκαλο κατα προτιμησιν,τροφη και νερο.Στο χωρο να μη φυσαν ρευματα και κανουν κρυωμα,και τα πουλια καλυτερα να ειναι ενος ετους και πανω,θα αντεξουν πιο ευκολα στη διαδικασια.Αν θελεις να ρωτησεις κατι αλλο,πες το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε ευχαριστώ, με κάλυψες πλήρως!
    Καλή συνέχεια!!

    Dimis

    ΑπάντησηΔιαγραφή